Φρούτα στο σχολείο

Την Παρασκευή στις 16/12/11 οι μαθητές της Πρώτης τάξης (Α2) έφεραν φρούτα στο σχολείο για να φτιάξουμε φρουτοσαλάτα. Διαλέξαμε φρούτα εποχής όπως μήλα, πορτοκάλια και μανταρίνια. Κι αυτή τη φορά πολύτιμοι βοηθοί μας στην προετοιμασία ήταν μαμάδες από την τάξη μας και τις ευχαριστούμε πολύ!


Η τάξη μας πλημμύρισε από τα χρώματα και τα αρώματα των φρούτων και τα παιδιά έφαγαν πορτοκάλια, μανταρίνια και δοκίμασαν μήλα με μέλι και κανέλα… που τους άρεσαν ιδιαίτερα!


Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε όλα τα τμήματα του σχολείου μας. Προσφέραμε στους συμμαθητές μας φρούτα για να δοκιμάσουν και τους προτείναμε να καθιερώσουμε την «Ώρα του φρούτου» έτσι ώστε να τρώμε φρούτα στο προαύλιο κάθε μέρα στο δεύτερο διάλειμμα. Όλα τα παιδιά ξαφνιάστηκαν ευχάριστα, τους άρεσε η ιδέα και συμφώνησαν να προσπαθήσουν. Εμείς αφήσαμε σε κάθε τάξη μια κάρτα πρόσκλησης και υπενθύμισης μαζί για την «Ώρα του φρούτου» και τοποθετήσαμε στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου μια αφίσα που φτιάξαμε για να μας θυμίζει… τη φρουτοσυνάντηση μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου